Klassiska speglar

Upptäck den perfekta spegeln som förvandlar ditt hem och speglar din unika stil! Vårt urval inkluderar allt från eleganta rektangulära speglar, som skapar struktur och ordning, till mjuka runda speglar som öppnar upp och mjukar upp ditt utrymme. För en modern touch, utforska våra ramlösa speglar, nu även tillgängliga med LED-ljus alternativ, vilket ger en extra dimension av ljus och stil. För de som söker något unikt, har vi asymmetriska och ovala speglar som ger en konstnärlig touch och en tidlös charm. Varje spegel i vår samling är noggrant utvald för att inte bara vara en funktionell del av ditt hem utan också en reflektion av din personliga smak. Låt din inredning spegla vem du är med vårt mångsidiga och stilfulla utbud.

Halvcirkelformad spegel utan väggram
Halvcirkelformad spegel
utan väggram (#lop-000000001)
storlek från: 25x50 cm
504.99 SEK
välj storlek
Oregelbunden spegel utan ram
Oregelbunden spegel
utan ram (#lon-000000001)
storlek från: 48x48 cm
588.99 SEK
välj storlek

Speglar Din Stil: Upptäck Vår Mångsidiga och Elegant Utformade Spegel Kollektion

Att välja den rätta spegeln är en viktig del av inredningen. Formen, storleken och ramen ska inte bara matcha din stil utan också fylla sitt syfte - vare sig det är för praktisk användning eller som en dekorativ detalj. En stor spegel öppnar upp rummet, medan en mindre kan vara en subtil accent. Tänk på material och färg för att komplettera rummets färgschema. Rätt spegel förvandlar inte bara utrymmet utan återspeglar också din personliga smak.

I vår samling hittar ni speglar såsom:

 • Rektangulär Spegel:
  Denna typ av spegel bidrar med en känsla av struktur och ordning i vilket utrymme som helst. Dess linjära form gör den till ett utmärkt val för hallar eller entréer, och ger en möjlighet till en sista blick innan man lämnar huset. Dess regelbundna form kan komplettera olika inredningsstilar, från klassisk till modern, och är särskilt effektiv för att förstärka uppfattningen av utrymme i mindre områden.
 • Rund Spegel:
  En rund spegel introducerar en mjukare, mer avslappnad känsla i ett rum. Dess cirkulära form kontrasterar med möblernas raka linjer, vilket gör den till ett perfekt tillskott i sovrum eller vardagsrum. Den hjälper till att sprida ljuset runt rummet, vilket skapar en illusion av rymlighet och öppenhet. Denna typ av spegel används ofta för att lägga till en touch av elegans och enkelhet.
 • Spegel utan Ram:
  Modern och minimalistisk, erbjuder en spegel utan ram en elegant och luftig känsla. Idealisk för samtida hem, den smälter sömlöst in i väggen och skapar en obruten visuell linje. Denna typ av spegel är perfekt för att skapa en illusion av mer utrymme och ljus, och är en populär val för mindre eller mörkare rum.
 • Spegel med Svart Ram:
  Spegeln med svart ram ger en elegant och tidlös attraktion till alla inredningar. Kontrasten av den svarta ramen drar inte bara till sig uppmärksamhet, utan ramar också in den reflekterade bilden vackert, vilket gör ett djärvt uttalande. Den passar för olika interiörstilar, från modern till vintage, och lägger till sofistikering och djup i utrymmet.
 • Spegel med Vit Ram:
  Ljus och luftig, en spegel med vit ram för med sig en fräsch och luftig känsla till rummet. Den vita ramen kompletterar ljus och modern inredning, vilket gör den till ett bra val för utrymmen som badrum, sovrum eller vardagsrum. Den kan hjälpa till att ljusa upp ett rum och förstärka naturligt ljus.
 • Asymmetrisk Spegel:
  En asymmetrisk spegel lägger till en konstnärlig vridning på din inredning och fungerar som en blickfångande fokuspunkt. Dess oregelbundna form är perfekt för att lägga till en eklektisk och kreativ stämning i vilket rum som helst. Denna typ av spegel används ofta i utrymmen som omfamnar oortodoxa och unika inredningsdesigner.
 • Oval Spegel:
  Den ovala spegeln besitter en tidlös charm. Den fungerar vackert i badrum eller ovanför sminkbord, och lägger till en elegant touch. De böjda kanterna mjukar upp utrymmet och lägger till en vintage eller klassisk känsla. Den är tillräckligt mångsidig för att passa i olika inredningsstilar, från traditionell till modern.

Vår samling är noga utvald för att ge dig en spegel som inte bara är en praktisk följeslagare i ditt dagliga liv, utan också en uttrycksfull detalj som förhöjer din personliga inredningsstil. Varje spegel i vårt sortiment är ett konstverk i sig, designat för att skapa harmoni och skönhet i ditt hem. Välj din favorit och låt din spegel berätta din historia.