Många års erfarenhet inom inredningsbranschen och användning av de senaste tekniska lösningarna gör att vi kan ta fram produkter som är skräddarsydda för våra kunders behov. Om du behöver en en produkt i en icke-standardstorlekvänligen kontakta oss! Allt du behöver göra är att skicka din förfrågan med hjälp av formuläret nedan. Inom två arbetsdagar får du en skräddarsydd produktoffert från oss - kostnadsfritt och utan förpliktelser!

  • Kökspanel
  • Badrumspanel
  • Fototapeter

SKRÄDDARSYDDA GLASPANELER FÖR KÖKET

Är du redo att uppgradera ditt kök? Vi tillverkar skräddarsydda kökspaneler i glas med grafik från vår katalog och från fotografier som våra kunder skickat in. Vi använder högkvalitativt   härdat glas för panelerna, som uppfyller de högsta kvalitets- och hållfasthetsstandarderna. Glaspaneler är det bästa sättet att täcka en köksvägg! De är eleganta, hållbara och mycket lätta att rengöra. Designa din drömglasskiva   för köket med oss.
personligt-anpassad-kokspanel personligt-anpassad-kokspanel personligt-anpassad-kokspanel personligt-anpassad-kokspanel personligt-anpassad-kokspanel personligt-anpassad-kokspanel

SKRÄDDARSYDDA GLASPANELER FÖR BADRUMMET

Våra glaspaneler blir det perfekta tillskottet till ditt nya badrum. Om du letar efter något mer än vanliga vita kakelplattor kommer du att älska våra skräddarsydda glaspaneler för badrum. De finns i ett brett utbud av färger och mönster, så att de passar in i alla inredningsstilar. Våra duschglaspaneler är det perfekta sättet att fräscha upp ditt badrum. Korrekt installerade är de fuktbeständiga och lätta att rengöra, och den visuella effekt du uppnår med dem kommer ofta att få dina gäster att tappa andan.
personlig-wc-panel personlig-wc-panel personlig-wc-panel personlig-wc-panel personlig-wc-panel personlig-wc-panel

FOTOTAPETER FÖR STORLEK

Väck dina väggar till liv med fototapeter! Välj bland hundratals mönster eller skapa ditt eget - valet är ditt. Oavsett om du letar efter en subtil och elegant design eller något djärvt och iögonfallande, kommer en skräddarsydd fototapet att ge dig allt. Uttryck dig och visa upp din stil i vilket rum som helst!
Skräddarsydda fototapeter Skräddarsydda fototapeter Skräddarsydda fototapeter Skräddarsydda fototapeter Skräddarsydda fototapeter Skräddarsydda fototapeter

MEDDELA OSS VILKEN STORLEK DU BEHÖVER, SÅ TAR VI FRAM EN SNABB OFFERT

Skicka
member
Daniel
member
Teresa