1. /
    2. Mosstavlor
    3. /
    4. Mosstavla En flod i skogen

Mosstavla En flod i skogen

Fråga efter produkten
Mosstavla En flod i skogen
flytta musen över bilden för att förstora den.
tema: En flod i skogen
Beställning:
Välj produktparametrar:

Svart MDF ram

Svart MDF ram Vit MDF ram

63x43 cm

63x43 cm
x  SEK
Till varukorgen
Vi skickar din beställning:

Upptäck skönheten i vår exklusiva mosstavla med mönster En flod i skogen, en unik kombination av naturens renhet och konstnärlig design. Denna tavla, vars mått är 63 x 43 cm med liggande orientering, förvandlar varje vägg till ett levande konstverk. Ramad med högkvalitativ MDF i antingen vit eller svart, passar denna mossbild sömlöst in i olika inredningsstilar.

Framhävningen av vår mosstavla ligger i dess hjärta - renmossa. Denna 100% naturliga mossa, noggrant stabiliserad, ger en känsla av friskhet och naturtrogenhet. Varje tavla med stabiliserad mossa är mer än bara en väggdekoration, den är en hyllning till naturen och dess lugnande närvaro i våra hem. Med "En flod i skogen" trycket blir varje mosstavla en unik upplevelse. Detta mönster är inte bara en visuell njutning, utan också en känslomässig resa, som väcker tankar om naturens outgrundliga skönhet. Det är perfekt för alla rum - vare sig det är i sovrummet, vardagsrummet, badrummet eller korridoren - för att introducera ett original och naturligt dekorativt element.

Dess universella stil gör att vår bild med mossa enkelt kan integreras i interiörer där naturliga dekorationer redan finns, men dess unika charm och elegans gör den till en standout-föremål även i moderna eller minimalistiska miljöer. Att investera i en Mosstavla med motiv En flod i skogen är att välkomna ett stycke natur i ditt hem. Den kräver ingen underhåll och förblir alltid lika frisk och färgstark. Låt ditt hem återspegla din kärlek till naturen och din uppskattning för unik konst. Välj en naturlig dekoration som förvandlar varje utrymme till en oas av lugn och skönhet.

Väggbild med mossa i MDF-ram


● Ram med en tjocklek på 1,5 cm och en bredd på 2 cm

● UV-resistent tryck, miljövänligt

● Ram i svart eller vit färg

● Renlav


RENLAVS EGENSKAPER

100% naturlig

● Ljudabsorberande

● Antistatisk - samlar inte damm

● Hypoallergen - orsakar ingen allergi

● Underhållsfri - kräver ingen skötsel

● Renar luften - filtrerar föroreningar

● Ekologiska färger - färgerna innehåller inga giftiga kemikalie
r


BRA ATT VETA

Varje lav får sin unika färg genom färgning. De använda färgämnena är ekologiska och helt tvättbara.

● Renlav avger en specifik lukt som efter en kort tid blir neutral.

● Renlav behöver inte solljus. Du kan hänga upp bilden i ett rum utan fönster, t.ex. i badrummet.

● Den kan fungera inte bara som dekorativ, utan även absorbera överflödig fukt.

●Mossa kan tappa sin samlade fukt och lätt torka ut under transport genom att stängas i en kartong och hög temperatur. Ge den rätt fuktighet så kommer utseendet att återgå till det normala.