1. /
    2. Speglar
    3. /
    4. Runda speglar med tryckta ramar
    5. /
    6. Dekorativ rund spegel Kolibrier

Dekorativ rund spegel Kolibrier

Fråga efter produkten
Dekorativ rund spegel Kolibrier
flytta musen över bilden för att förstora den.
tema: Kolibrier
Beställning:
Välj produktparametrar:

diameter 50 cm

diameter 50 cm diameter 60 cm diameter 70 cm diameter 80 cm diameter 90 cm diameter 100 cm
x  SEK
Till varukorgen
Vi skickar din beställning:

Skapa en unik atmosfär i ditt hem med vår rund dekorativ spegel. Denna spegel, med sitt Kolibrier-motiv på ramen, är mer än bara en funktionell föremål - den är en konstverk som förvandlar vilket rum som helst. Vare sig det är i sovrummet, vardagsrummet, badrummet eller korridoren, erbjuder denna spegel en fantastisk effekt som förhöjer din interiörs estetik.

Varierande storlekar för alla utrymmen: Välj mellan 50 cm till 100 cm i diameter för att perfekt matcha ditt rum och dina behov. Storleksvariationerna gör att du kan välja den perfekta spegeln för små eller stora utrymmen.

Stilfull och mångsidig design: Ramen med tryckt motiv ger en dekorativ och universell stil som kompletterar olika inredningsstilar. Vår spegel med Kolibrier-motiv är inte bara en praktisk tillägg till ditt hem, men också en fantastisk inredningsdetalj.

Idealisk för varje rum: Sätt en personlig prägel på ditt hem med denna spegel med tryckt ram. Den runda formen och den dekorativa ramen skapar ett blickfång oavsett var du placerar den.

Långvarig och högkvalitativ: Tillverkad med precision och omsorg, säkerställer vår spegel med tryckt motiv lång hållbarhet och är en utmärkt investering för ditt hem.

Introducera en distinkt dekorativ accent i ditt hem med vår rund dekorativ spegel. Dess universella stil och dekorativa ram kommer att lägga till en touch av elegans i vilket rum som helst. Missa inte chansen att försköna ditt hem med denna unika och stilfulla spegel!

  • ✓ Digital tryckteknik som är vänlig mot dig och miljön
  • ✓ Högkvalitativa material
  • ✓ Perfekt återgivna detaljer och extremt livfulla färger
  • ✓ Tusentals vackra och originella mönster
  • ✓ Lätt att montera och rengöra
  • ✓ Produkter som passar för alla utrymmen

Baksidan av spegeln (skyddsfilm) kan skilja sig i färg från det som visas i erbjudandet. Detta påverkar inte produktens kvalitet och utgör inte grund för klagomål.