1. /
    2. Magnetiska mattor
    3. /
    4. Magnetiska kylskåpsskydd
    5. /
    6. Magnetiskt kylskåpsöverdrag Trä

Magnetiskt kylskåpsöverdrag Trä

Fråga efter produkten
Magnetiskt kylskåpsöverdrag Trä
flytta musen över bilden för att förstora den.
Beställning:
Välj produktparametrar:

60x180 cm

60x180 cm 60x190 cm 60x205 cm 70x190 cm
x  SEK
Till varukorgen
Vi skickar din beställning:

Skapa en unik atmosfär i ditt kök med vårt magnetiska kylskåpsskydd med Trä-tryck! Denna innovativa produkt kombinerar estetik med funktionalitet för att erbjuda en praktisk lösning för alla kök. Vårt skydd är inte bara en färgstark köksdekoration, utan skyddar också effektivt din kylskåpsyta från slitage. Tillverkat med högkvalitativt magnetiskt material, säkerställer det att skyddet sitter perfekt på din kylskåpsdörr. Välj bland flera dimensioner för att hitta den perfekta passformen för ditt kylskåp. Oavsett om du har en modern eller klassisk inredning, kommer vårt 'Trä' magnetiska kylskåpsskydd att bli en blickfångare i ditt kök.

 

Produktspecifikation:

Material: Höggradigt magnetisk matta.
Tjocklek på matta: 1 mm
Tillgängliga mått: 60 x 180 cm, 60 x 190 cm, 60 x 205 cm, 70 x 190 cm. För icke-standardmått, vänligen kontakta kundtjänst.
Installation: Installationen består av att applicera mattan på kylskåpsdörrens yta. Demontering lämnar inga spår.
Temperaturområde för tillämpning: -30 C till +60 C.
Före installation: Vi skickar mattan upprullad. Vik ut den och vänta tills den har rätat ut sig innan du applicerar den för att säkerställa att den fäster ordentligt på kylskåpet.

Digital tryckning:

Högupplöst tryck, resistent mot missfärgning, nötning eller UV-strålning. Färgtonerna på den färdiga produkten kan skilja sig något från visningen på grund av kalibreringen av skärmen som artiklarna visas på, tryckmaskinen och den typ av färg som används - en liten skillnad i nyanser är inte en anledning till reklamation.

 

Produktgalleri: