1. /
    2. Magnetiska mattor
    3. /
    4. Magnetiska kylskåpsskydd
    5. /
    6. Magnetiskt kylskåpsöverdrag Svart sand

Magnetiskt kylskåpsöverdrag Svart sand

Fråga efter produkten
Magnetiskt kylskåpsöverdrag Svart sand
flytta musen över bilden för att förstora den.
tema: Svart sand
Beställning:
Välj produktparametrar:

60x180 cm

60x180 cm 60x190 cm 60x205 cm 70x190 cm
x  SEK
Till varukorgen
Vi skickar din beställning:

Ge ditt kök en snabb och enkel makeover med vårt stilfulla magnetiska kylskåpsöverdrag med Svart sand-tryck! Perfekt för att ge en personlig touch till ditt kök, vårt magnetiska kylskåpsskydd är inte bara en dekorativ accent utan också en praktisk lösning för att hålla din kylskåpsyta fläckfri och elegant. Det magnetiska materialet med hög attraktionskraft garanterar att överdraget sitter stadigt och smidigt på kylskåpsdörren. Med dess högkvalitativa utskrift och olika storlekar som passar alla kylskåpsmodeller, är vårt 'Svart sand' magnetiska kylskåpsöverdrag en perfekt investering för alla som vill fräscha upp sitt kök. Oavsett din inredningsstil, kommer detta överdrag att addera en modern eller klassisk känsla till ditt hem.

 

Produktspecifikation:

Material: Höggradigt magnetisk matta.
Tjocklek på matta: 1 mm
Tillgängliga mått: 60 x 180 cm, 60 x 190 cm, 60 x 205 cm, 70 x 190 cm. För icke-standardmått, vänligen kontakta kundtjänst.
Installation: Installationen består av att applicera mattan på kylskåpsdörrens yta. Demontering lämnar inga spår.
Temperaturområde för tillämpning: -30 C till +60 C.
Före installation: Vi skickar mattan upprullad. Vik ut den och vänta tills den har rätat ut sig innan du applicerar den för att säkerställa att den fäster ordentligt på kylskåpet.

Digital tryckning:

Högupplöst tryck, resistent mot missfärgning, nötning eller UV-strålning. Färgtonerna på den färdiga produkten kan skilja sig något från visningen på grund av kalibreringen av skärmen som artiklarna visas på, tryckmaskinen och den typ av färg som används - en liten skillnad i nyanser är inte en anledning till reklamation.

 

Produktgalleri: