1. /
    2. Korktavlor
    3. /
    4. Korkbräda för barn Släktträd

Korkbräda för barn Släktträd

Fråga efter produkten
Korkbräda för barn Släktträd
flytta musen över bilden för att förstora den.
Beställning:
Välj produktparametrar:

60x40 cm

60x40 cm 100x70 cm 120x80 cm 140x100 cm

Trästift

Trästift Metalliska stift (silver och guld) Färgglada stift
x  SEK
Till varukorgen
Vi skickar din beställning:

Introducera en värld av stil och funktionalitet till ditt utrymme med vår innovativa korktavla utan ram, en perfekt fusion av modern design och praktisk användbarhet. Denna anslagstavla i kork är inte bara en tillfällig trend, utan en tidlös lösning som passar alla rum – vare sig det är sovrummet, barnens lekrum, det livliga köket eller det professionella kontoret.

Tänk dig en korktavla med Släktträd-tryck som inte bara lyfter rummets estetik utan också organisera ditt dagliga liv. Med vår högkvalitativa korkskiva täckt av en vackert tryckt duk, är denna anslagstavla med kork både ett konstverk och ett funktionellt verktyg. Det digitala trycket garanterar levande och varaktiga färger, vilket gör att Släktträd-motivet framträder på ett imponerande sätt.

Varje korktavla levereras med ett set av stift, redo för dig att omedelbart börja fästa anteckningar, fotografier, recept, viktiga datum och inköpslistor. Det är perfekt för att hålla ordning på familjens schema eller för att visa upp dina favoritminnen och inspirationskällor. Korktavlan är enkel att installera och blir en naturlig samlingspunkt i rummet.

Fördelar med en korktavla

✓ Hållbart material: Tavlan är tillverkad av ett hållbart korkmaterial som möjliggör fastsättning av olika föremål, anteckningar, bilder och andra viktiga dokument med hjälp av nålar.

✓ Nålar: I setet ingår nålar som hjälper till att fästa olika anteckningar.

✓ Praktisk storlek: Tavlan har lämpliga mått för att rymma viktig information, samtidigt som den inte tar upp för mycket utrymme på väggen. Den är tillräckligt stor för att innehålla viktig information, men tillräckligt kompakt för att inte dominera i rummet.

✓ Enkel montering: Korktavlan är utrustad med en metallhängare som underlättar montering på väggen.

✓ Många användningsområden: Korktavlan är utmärkt som kalender, plats för att skriva upp mål, lista viktiga uppgifter, eller som en plats för att uttrycka kreativa idéer. Det är ett utmärkt verktyg för tids- och arbetsledning.