1. /
    2. Dörrtapeter
    3. /
    4. Dörrtapet Solnedgång

Dörrtapet Solnedgång

Fråga efter produkten
Dörrtapet Solnedgång
flytta musen över bilden för att förstora den.
Beställning:
Välj produktparametrar:

75x205 cm

75x205 cm 85x205 cm 95x205 cm
x  SEK
Till varukorgen
Vi skickar din beställning:

Ge din dörr ett helt nytt utseende med vår exklusiva dörrtapet, den ultimata lösningen för att förvandla varje vanlig dörr till ett konstverk. Vår dörrtapet med Solnedgång-tryck är inte bara en estetisk tillgång, utan också en praktisk lösning för att dölja skavanker och skador på gamla dörrar. Tillverkad av självhäftande folie, är denna fototapet till dörr designad för att vara enkel att applicera, utan behov av komplicerade verktyg eller expertis.

Med storlekar som passar de flesta standarddörrar – 75, 85 och 95 cm breda och 205 cm höga – har vi gjort det enkelt att välja rätt passform för ditt hem. Vår dörrtapet är inte bara en dekorativ detalj, utan en revolutionerande förändring som höjer rummets helhetsintryck.

Att förnya ditt utrymme har aldrig varit enklare eller mer överkomligt. Fototapet på dörr är en utmärkt investering för alla som söker en kostnadseffektiv lösning för att uppdatera sina hem. Dörrtapeten med Solnedgång-tryck erbjuder en modern och dekorativ touch som kompletterar alla inredningsstilar.

Produktegenskaper

Miljövänlig:

♦ Produkten trycks med latex-teknologi som är helt ekologisk och miljövänlig.

Noggrann tillverkning:

♦ Vid varje steg i produktionen strävar vi efter att allt ska vara noggrant utfört, därför får du väl återgivna detaljer och vackra färger.

Produkt för år framöver:

♦ Våra klistermärken är skyddade mot UV-strålning, vilket eliminerar oönskad blekningseffekt och låter dig njuta av färgerna under lång tid.

♦ HP Latex-teknologin ger utskrifter av utmärkt kvalitet och hög slitstyrka utan behov av laminering.