1. /
    2. Badrumsmattor
    3. /
    4. Badrumsmatta Geometriska mönster

Badrumsmatta Geometriska mönster

Fråga efter produkten
Badrumsmatta Geometriska mönster
flytta musen över bilden för att förstora den.
Beställning:
Välj produktparametrar:

75x45 cm

75x45 cm 90x60 cm

Vit

Vit

Vitt och grått

Vitt och grått
x  SEK
Till varukorgen
Vi skickar din beställning:

Upptäck hur mönstret Geometriska mönster på vår nya Badrumsmatta kan förvandla vilket rum som helst i ditt hem. Denna mångsidiga och stilfulla matta är inte bara en funktionell detalj för ditt badrum, utan även en iögonfallande inredningsaccessoar för ditt vardagsrum, sovrum eller hall. Dess moderna design, smyckad med det unika trycket, kompletterar din inredning och skapar en varm och inbjudande atmosfär.

Vad gör mönstret Geometriska mönster på denna badmatta så unikt? Förutom att vara en estetisk höjdpunkt, är det kombinerat med en mjukhet som du omedelbart kommer att märka när du stiger på mattan. Tillverkad av högkvalitativa material som effektivt absorberar vatten, garanterar denna matta torra och säkra golv.

Säkerhet är en prioritet, och därför är vår Badrumsmatta utrustad med ett halkskyddande silikonskikt på botten. Detta säkerställer att mattan med motivet Geometriska mönster stannar på plats, även på våta ytor. Denna funktion är särskilt viktig i hem med barn eller äldre.

  • ✓ Digital tryckteknik som är vänlig mot dig och miljön
  • ✓ Högkvalitativa material
  • ✓ Perfekt återgivna detaljer och extremt livfulla färger
  • ✓ Tusentals vackra och originella mönster
  • ✓ Lätt att montera och rengöra
  • ✓ Produkter som passar för alla utrymmen

Fördelar med ett badrumsmatta

✓ Halkfri botten. Våra halkfria mattor är säkra och idealiska för olika typer av golv, inklusive trä och kakel. Den undre lagret är belagt med silikon för att förhindra att mattan glider. Innan du lägger ut den, se till att ytan under mattan är slät, ren och torr.

✓ Lätt att hålla ren. Mjukt och kort lugg gör att mattan är lätt att hålla ren

✓ Inte bara för badrummet. Mattan finns tillgänglig i många mönster, vilket gör att du kan anpassa den till din stil och ditt valda rum. I badrummet ger den en mjuk och absorberande yta för skönhetsvård. Tack vare sin klassiska design och praktiska funktionalitet passar den också utmärkt vid sängen, i hallen eller i vardagsrummet. Exakt där du behöver extra komfort och mjukhet!

✓ Ekologiskt material och tryck. Mattorna är tillverkade av ekologiska material och mönstren är tryckta med sublimeringsteknik, vilket gör att vi kan uppnå hållbara och tydliga färger samt vackra mönster.